Mieke Pijpers van Quantum Consultancy

Mieke

Wie ben ik?

 

Quantum-Touch, Tachyon, Metafysica


Mieke Pijpers van Quantum Consultancy

Welkom, mijn naam is Mieke Pijpers

Van nature ben ik geboeid door mensen, de natuur, onzichtbare en metafysische zaken en de wisselwerkingen daarvan.
Ik ga graag op zoek naar het wezen van de essentie en de mogelijkheden die dat biedt voor mijn ontwikkeling en dat tevens toe te passen.
 
Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd op dat gebied zoals: Avatar-training, Reiki, Quantum-Touch en Tachyon (nulpuntenergie), bio-energetica, bach-bloesem, cursussen en workshops op het gebied van energetisch werk. Ik heb een aantal jaren bij John Kalse, eigenaar van de Piramide in Utrecht, gewerkt en heb daar veel geleerd door de trainingen en workshops die ik daar heb gevolgd. Ook heb ik een aantal jaren bij Boudewijn Leliveld lessen gevolgd op energetisch gebied.
Eind oktober 2016 heb ik een Workshop Psych-K gevolgd waarbij ik bevoegd ben om sessies te geven.

Doordat ik veel kennis heb vergaard en veel ervaring heb opgedaan, heb ik alles wat ik heb geleerd via workshops, trainingen, cursussen en boeken gebundeld en samengebracht, nu draag ik het zelf uit. In een cursus of workshop werken wij vaak met geleide visualisaties, meditaties, het onderzoeken van overtuigingen en er is ook ruimte voor humor. Dit is een belangrijke factor, het houdt het licht waardoor de groeipijnen geëlimineerd kunnen worden zonder dat dit je groei belemmerd. En natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen. 

Tenzij anders vermeld vinden de cursussen en workshops in Groningen plaats.
  

 

 

 

 


 


Quantum Consultancy: contactgegevens, adres, Groningen
 

Bio-energetica, Natuurkrachten, Quantum Consultancy

 

©2011 - 2013 Webdesign: Made By Elisabeth