Energetisch genezen

Ademhaling, Handen en Aandacht + intentie

 

Quantum Touch bij Quantum Consultancy

 

Vanaf 1982 heb ik mij bezig gehouden met alternatieve geneeswijzen. In deze periode heb ik veel gewerkt met kruiden, Bach-remedies en natuurgeneeskunde. Met Reiki 1, 2 en 3, een handoplegging waarbij je fungeert als een kanaal, heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb gezien dat mensen en dieren die een behandeling ontvingen daar veel baat bij ondervonden.
 
Eind november 2005 kwam ik met Quantum Touch in aanraking. Ik was direct enthousiast over de eenvoud van deze behandelwijze en de opmerkelijke resultaten. Het is heerlijk om het te geven en om het zelf te ontvangen. Ik heb inmiddels al veel mensen behandeld en workshops gegeven. Het is goed om te weten dat een aantal van hen positiever is gaan denken, meer balans in hun leven hebben gekregen, meer helderheid hebben gekregen in wat ze echt willen doen en fysiek gezond zijn waardoor de kwaliteit van hun leven in veel gevallen sterk is verbeterd.
         
Degenen die met deze methode werken zorgen voor het gereedschap, aandacht handen en ademhaling (AHA) = liefdevolle intentie, dit verhoogt het resonantieveld van de behandelde waardoor iemand zichzelf geneest. Zowel degene die behandeld wordt als de behandelaar profiteren van de energie. Door de combinatie van ademhaling en handen blijf je vrij van de energie of de klachten van de ander, waardoor je niet vermoeid raakt of de klachten overneemt. Een behandeling kost € 25,00; dit bedrag geldt ook voor een afstandsbehandeling van + 45 minuten.
 
Een leuke bijkomstigheid kan zijn dat je merkt dat je geen koude voeten of handen meer hebt. Je kunt je bewust worden van spanningen in je lichaam waar je al langere tijd mee rond loopt. Ook duizeligheid kan verdwijnen omdat je meer aanwezig of anders gezegd beter geaard bent. Je wordt je beter bewust van je lichaam.
 
Voor een workshop kom ik ook op locatie, als je minimaal 4 en maximaal 10 mensen hebt plan ik data in overleg. Kosten workshop: € 80,- per persoon van 10.00 – 16.00 uur, met eventuele uitloop, of 2 avonden (tijden in overleg). Bij de workshop overdag zijn koffie/thee en een lunch inbegrepen. 
 

Voor kinderen vanaf 7 tot 14 jaar organiseer ik op verzoek een workshop (minimaal 4 en maximaal 6 kinderen). Kinderen pakken het snel op en vinden het leuk om te behandelen. Kosten: € 30,00 per kind. De kinderen krijgen na afloop een diploma.
 
Vanaf 2006 heb ik mijn certificaten gehaald als behandelaar en instructeur  bij de moederorganisatie Quantum-Touch. Inmiddels ben ik daar niet meer bij aangesloten. Dat betekent dat ik geen erkende QT instructeur meer ben en niet meer certificeer. Ik geef er op mijn eigen manier inhoud aan, daardoor is de prijs van de workshop fors in prijs verlaagd van € 275,00 naar € 80,00 p.p. en voor meer mensen toegankelijk geworden. Iedereen die zich bij mij aanmeld voor een workshop leert alle technieken. Wel is het verstandig om van te voren het boek te lezen van Richard Gordon: Quantum Touch, een doorbraak in het genezen met je handen.

In oktober 2016 heb ik een workshop Psych-K gedaan. Het is een eenvoudig proces voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is geschikt voor iedereen die de regie terug wil over zijn eigen leven. Met behulp van spiertesten worden belemmerende overtuigingen omgezet naar overtuigingen die je helpen je doelen te verwezenlijken en het resultaat is blijvend. 
Je kunt kijken waar je Psych-K voor wilt inzetten. Wat gaat er goed? Hier hoef je niets aan te doen. Wat kan er beter?
Met Psych-K kun je eenvoudig de stress die zich in je lichaam heeft opgestapeld, ontladen. De vastzittende energie komt vrij, je komt meer in balans en je voelt een onmiddellijke ontspanning in je lichaam. Hiervan heb ik al mooie resultaten gezien en zelf ervaren.
Als je een sessie wilt dan kun je een afspraak maken.  Kosten: € 25,- voor circa 45 minuten. 

 

 
   

 

Aanmelden bij Quantum Consultancy 

 

Quantum-Touch met Quantum Consultancy 

 

Praktische gegevens en kosten

 

Behandeling           Quantum T healing

Tijdsduur:              + 45 minuten

Locatie:                 Groningen of in overleg

Kosten:                 € 25,00 

Behandeling           Psych-K sessie

Tijdsduur:              + 45 minuten

Locatie:                 Groningen of in overleg

Kosten:                 € 25,00  


Afstandbehandeling Quantum T healing

 

Tijdsduur:              + 45 minuten

Locatie:                niet van toepassing

Kosten:                 € 25,00  

 

Workshop:            Quantum T Healing

Tijdsduur:             van 10.00 - 16.00 uur

Locatie:                Groningen of in overleg

Kosten:                € 80,00  

 

Workshop:            Quantum T Healing voor kinderen 

Tijdsduur:             1 dagdeel (3 uren) 

Locatie:                Groningen of in overleg

Kosten:                € 30,00

 

Maandelijks:        Groepsafstandbehandeling , uitwisselen van  en behandelen met energetische technieken

Tijdsduur:            Van 20.00 - 22.00, kan uitlopen, vanaf 19.30 uur is er koffie/thee

Locatie:               Groningen

Kosten:                € 5,00

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via Quantum Consultancy met Mieke Pijpers. Dat kan via het contactformulierU kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier

Klik hier voor meer informatie over data en tijden:

Agenda van Quantum Consultancy

 

Quantum Consultancy voor QT, dat is Quantum Touch

©2011 - 2013 Webdesign: Made By Elisabeth