De creatie van overvloed

Manifesteren, datgene wat je echt wilt verwezenlijken


Creëren is ons niet vreemd, we doen het elk moment. De grap is dat we vaak niet weten dat we het doen.
 
We zijn zelf de regisseur van ons leven. Deze cursus gaat niet alleen over het creëren van geld en materie maar ook over meer kwaliteit in je leven. Geld is iets dat voor veel mensen nogal ambivalent is. Aan de ene kant is het fijn om veel geld te hebben en aan de andere kant geeft dit vaak aanleiding tot schuldgevoelens en jaloezie. Bovendien vinden mensen het over het algemeen gênant om over geld te praten.
We leren in deze cursus de principes die nodig zijn om bewust te manifesteren. Deze principes zijn anders dan wat wij geleerd hebben, en die ingaan tegen de zogenaamde ‘verstandige’ manier om met geld om te gaan. In dit thema staat het onderzoeken van je overtuigingen en gedachten centraal. Veel van je overtuigingen zijn niet van jezelf. Als kind werd je geconditioneerd door je ouders, door andere mensen en op school, er werden jou dingen verteld die je als ‘waarheid’ kreeg opgedrongen. Nu je volwassen bent kun je zelf onderzoeken of dat ook jouw ‘waarheid’ is. Als je hier mee aan de slag gaat en deze ‘waarheden' of overtuigingen kunt omzetten dan ervaar je hoe bepalend deze zijn (geweest) in je leven.

Geld is een goed gebied om te oefenen omdat er rond geld nogal wat beperkende overtuigingen bestaan die er om vragen tot bewustzijn te komen en getransformeerd te worden. Het werken met geld is interessant omdat het een graadmeter is van de concrete hoeveelheid geld die door toepassing van de principes door je leven stroomt. Het komt er op neer de aantrekkende kracht te vergroten en de afstotende kracht te verkleinen waardoor je krijgt wat je wenst.

De principes gelden, naast geld, ook voor andere gebieden en doelen die je wilt bereiken, zoals zelfvertrouwen, creativiteit, een baan die bij je past, een ander huis, een mooie omgeving, vrienden, meer lef, een rustig of juist een dynamisch leven en noem maar op.
 
Hoe meer je er mee werkt hoe meer je in de diepte in plaats van in de breedte wilt gaan leven. Geld is een middel, geen doel. Geld maakt het mogelijk om dingen te doen die vervulling geven en meer kwaliteit in je bestaan kunnen brengen.
 

Het is een cursus voor mensen die meer uit het leven willen halen en zelf verantwoordelijk willen zijn voor hun eigen leven met alles wat daarin gebeurt.

De kosten zijn € 40,00 voor 2 avonden van 20.00 - 22.30 uur. In overleg kan het in een dag (zie agenda). Minimaal 4 deelnemers


Over deze materie heb ik veel geleerd in Utrecht bij de Piramide van John Kalse, ik heb een periode in zijn centrum gewerkt en cursussen en workshops bij hem gevolgd. Mijn interesse werd gewekt toen ik de Seth boeken van Jane Roberts ging lezen, Jane fungeerde als een kanaal voor de Seth boeken. Daardoor heb ik een aantal stappen in mijn leven gezet waarvan ik op voorhand de uitkomst niet wist, maar die mij veel goeds hebben gebracht.


 

Aanmelden: Creatie v Overvloed bij Quantum Consultancy

 

Bewustzijn en hoger doel Quantum Consultancy


Praktische gegevens

 

Workshop: De creatie van overvloed

Tijdsduur:  2 dagdelen

Locatie:     Groningen of op locatie

Kosten:     € 40,00

Minimaal aantal deelnemers: 4  

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Quantum Consultancy met Mieke Pijpers. Dat kan via het contactformulier.

Voor meer informatie over data en tijden kunt u kijken in de agenda. 

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. 

 

Contact met Quantum Consultancy

 

Overvloed en creatie Quantum Consultancy

 

©2011 - 2013 Webdesign: Made By Elisabeth